Facebook

Op Facebook publiceren wij altijd ons laatste nieuws. Onderstaand vindt u een overzicht van de laatste Facebook publicaties. U kunt ons natuurlijk ook altijd rechtstreeks op Facebook volgen. Naar onze Facebook pagina

 • 5 dagen geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  Vacature: Bedieningsmedewerker Restaurant La Sorellina in Rhenen is op zoek naar een enthousiaste bedieningsmedewerker die onze gasten in de watten kan leggen. Heb je ervaring en is gastvrijheid vanzelfsprekend voor jou? Solliciteer dan snel op deze functie en kom ons gezellige team versterken! Dienstverband: gezellig voor een paar dagen in de week. Op dit moment zijn wij geopend voor diner, in de zomer zijn wij ook op de woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend voor de lunch. Stuur een reactie en CV naar info@la-sorellina.nl
  Voor meer info kun je contact met ons opnemen op 0317 617 167. Delen is lief!
 • 1 week geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  Wij hadden het nog even stil gehouden. Maar wij hebben eergisteren bij de uitrijking de award in ontvangst mogen nemen voor het leukste restaurant van Rhenen met de hoogste waardering. Iedereen ontzettend bedankt voor de inzet!
  Wij hadden het nog even stil gehouden. Maar wij hebben eergisteren bij
  1 week geleden 1
  Michiel Tollenaar gefeliciteerd!
  1 week geleden
  1 week geleden
  Wat gaaf gefeliciteerd!
  1 week geleden
  Tebrikler🎉
  1 week geleden
  Tebrikler
  1 week geleden
  Gefeliciteerd🎉🎉
  1 week geleden
  Gefeliciteerd!!🎉
  1 week geleden
  Gefeliciteerd!!!
  1 week geleden
  Gefeliciteerd!!
  1 week geleden
  Gefeliciteerd!
  1 week geleden
  Erg leuk van harte gefeliciteerd 🎉🎉
 • 3 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  Wat gaat de tijd snel. We vieren deze maand al weer ons 1-jarig bestaan. Ter ere van dit heugelijke feit hebben we een speciaal 4-gangen feestmenu voor een feestelijke prijs.
  Timeline Photos
  3 weken geleden
  Hartelijk dank Janet.
  3 weken geleden
  Gefeliciteerd met jullie 1 jarige bestaan!
 • 6 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  We helpen je even een handje. Dit jaar ga je het niet vergeten en maak je een onuitwisbare indruk op je lief. 14 februari is het VALENTIJNSDAG.
  Timeline Photos
 • 15 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  Vier Kerst bij La Sorellina.
  Speciaal voor onze gasten zijn wij op beide kerstdagen geopend. Carlos heeft een mooi kerstmenu op de kaart gezet. Meer weten? http://www.la-sorell...stmenu-2017.html
  Kerstmenu
 • 19 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  Er is weer een nieuwe menukaart. Ben je nieuwsgierig? Kijk gauw, hij staat online: http://www.la-sorell...l/menukaart.html. Of beter nog, kom eens proeven.
  menukaart Italiaans restaurant La Sorellina Rhenen
 • 41 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  Op vrijdag 26 mei jl waren wij een van de sponsoren van de diaconale maaltijd in de Ontmoetingskerk in Rhenen. Carlos maakte een fikse pan crema di pomodoro (Italiaanse tomatensoep). De 100 aanwezigen genoten van een heerlijk 4-gangendiner. De opbrengst van deze maatijd is bestemd voor een ZWO-project op de Filipijnen. Het geld wordt gebruikt om in een sloppenwijk in Manilla mensen een gratis medische ‘check’, tandartsbehandelingen en oogtesten aan te bieden. Verder worden er leesbrillen uitgedeeld aan ouderen. Het streefbedrag van €1.000,-- werd ruimschoots gehaald. De organisatoren kijken terug op een gezellige en succesvolle avond en wij zijn blij dat wij hier een bijdrage aan hebben kunnen leveren.
  Photos from Restaurant La Sorellina's post
  41 weken geleden 3
  Goed bezig en petje af!!! Net nieuw geopend en toch een bijdrage aan de samenleving geleverd. Dat zouden meer ondernemers moeten doen.
  41 weken geleden
  Dankbaar gebaar.
 • 45 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  veenendaalsekrant.nl
  45 weken geleden 1
  Mooie en heel goede zaak , kwaliteit prima !👍👍👍
 • 47 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  Onze nieuwe menukaart is er!  Ben je nieuwsgierig? Kijk gauw, hij staat online: http://www.la-sorell...l/menukaart.html. Of beter nog, kom eens proeven.
 • 48 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  Pasen vier je natuurlijk bij La Sorellina!
  Op zondag (1e paasdag) 16 april zijn wij daarom vanaf 12.00 uur open. Met een speciale Paasbrunch menukaart.
 • 48 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  13 t/m 16 april Panda mania bij La Sorellina!
  Ook wij zijn blij met de komst van de panda’s Wu Wen en Xing Ya.
  We vieren dat met een speciale uitdaging voor joú! Kom je met z'n allen helemaal zwart/wit gekleed bij ons eten dan betaal je voor ieder 2e menu de helft van de prijs. Deze aktie is geldig van donderdag 13 t/m zondag 16 april 2017.  Durf jij het aan? We zien je graag!
 • 55 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  Vacature Wij zijn dringend op zoek naar bezorgers m/v die in het bezit zijn van een autorijbewijs B en/of scootercertificaat.  Ben jij enthousiast, sociaalvaardig en hou je van buitenlucht? dan zijn wij op zoek naar jou! La Sorellina, dé nieuwe bezorgdienst zoekt bezorgers die met eigen auto of met de scooter in regio Rhenen het eten bij de klanten gaat bezorgen Als bezorger zorg jij ervoor dat het online (of telefonisch) bestelde eten razendsnel en uiterst secuur wordt afgeleverd bij de klant. Jij bent energiek tot aan het einde van je shift en hebt de sociale skills om het eten netjes bij de klant aan te bieden. Ook richting de restaurants ben jij altijd goedgehumeurd en vriendelijk. Je bent tenslotte de schakel tussen klant en restaurant. Verder beschik jij over ; *Een smartphone (voor eventuele bezorgapps/GPS etc) *probleemoplossend vermogen *Rijbewijs en in het bezit van auto Functie-Eisen/arbeidsvoorwaarden * een uitdagende week waarin je binnen het aantal beschikbare uren kunt inplannen (minimaal 2 shifts per week) * Een marktconform salaris + kilometer vergoeding auto (0,19 cent per km) *informele werksfeer binnen een jong , dynamisch team *Heerlijk door je eigen regio rijden en nog betaald ook! Stuur je sollicitatiebrief naar info@la-sorellina.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
 • 57 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  wij staan helemaal klaar voor u en uw valentijn!❤
  wij staan helemaal klaar voor u en uw valentijn!❤
 • 57 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  Onze Chef Carlos heeft voor Valentijnsdag een heerlijk menu samengesteld voor Adam's en Eva's. Het wordt een bijzondere beleving voor de romantici. Wij staan voor u klaar!
  Timeline Photos