Facebook

Op Facebook publiceren wij altijd ons laatste nieuws. Onderstaand vindt u een overzicht van de laatste Facebook publicaties. U kunt ons natuurlijk ook altijd rechtstreeks op Facebook volgen. Naar onze Facebook pagina

 • 6 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  Vier Kerst bij La Sorellina.
  Speciaal voor onze gasten zijn wij op beide kerstdagen geopend. Carlos heeft een mooi kerstmenu op de kaart gezet. Meer weten? http://www.la-sorell...stmenu-2017.html
  Kerstmenu
 • 7 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  De Sint is net goed en wel in het land, maar wij denken al vast verder. Zoek je nog een fijne locatie met heerlijke gerechten voor de kerstdagen? Wij zijn open! De eerste reserveringen zijn al gemaakt, dus wacht niet te lang als je zeker van een plaats wilt zijn. Reserveren rechtstreeks bij La Sorellina (mail, telefonisch of in het restaurant).
  Timeline Photos
 • 10 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  Er is weer een nieuwe menukaart. Ben je nieuwsgierig? Kijk gauw, hij staat online: http://www.la-sorell...l/menukaart.html. Of beter nog, kom eens proeven.
  menukaart Italiaans restaurant La Sorellina Rhenen
 • 12 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  Van 23 tot en met 27 oktober 2017 is de Rijnbrug bij Rhenen/Kesteren 's avonds in beide richtingen dicht. Dit in verband met werkzaamheden. In deze periode is het dus voor ons niet mogelijk om te bezorgen in de Betuwe.  Vanaf 28 oktober bezorgen we weer normaal in Opheusden, Kesteren en Lienden.
  Timeline Photos
 • 29 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  ‘Breek de week’ met een bezoekje aan ons restaurant op woensdagavond. Dit wordt nu extra aantrekkelijk, want op woensdagavond betaalt u voor ons 3-gangenmenu altijd maar € 22,50. Met dezelfde hoge kwaliteit als u van ons gewend bent.
  Geldt als u telefonisch reserveert en aangeeft dat u komt voor de Breek-de-week aanbieding. Wanneer mogen we u begroeten?
  Timeline Photos
 • 30 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  Vier je verjaardag bij La Sorellina en krijg je diner cadeau!
  Timeline Photos
 • 32 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  Op vrijdag 26 mei jl waren wij een van de sponsoren van de diaconale maaltijd in de Ontmoetingskerk in Rhenen. Carlos maakte een fikse pan crema di pomodoro (Italiaanse tomatensoep). De 100 aanwezigen genoten van een heerlijk 4-gangendiner. De opbrengst van deze maatijd is bestemd voor een ZWO-project op de Filipijnen. Het geld wordt gebruikt om in een sloppenwijk in Manilla mensen een gratis medische ‘check’, tandartsbehandelingen en oogtesten aan te bieden. Verder worden er leesbrillen uitgedeeld aan ouderen. Het streefbedrag van €1.000,-- werd ruimschoots gehaald. De organisatoren kijken terug op een gezellige en succesvolle avond en wij zijn blij dat wij hier een bijdrage aan hebben kunnen leveren.
  Photos from Restaurant La Sorellina's post
  32 weken geleden Hayriye Inci 3
  Goed bezig en petje af!!! Net nieuw geopend en toch een bijdrage aan de samenleving geleverd. Dat zouden meer ondernemers moeten doen.
  32 weken geleden Ihan Solmaz
  Dankbaar gebaar.
 • 36 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  veenendaalsekrant.nl
  36 weken geleden Evert Mager 1
  Mooie en heel goede zaak , kwaliteit prima !👍👍👍
 • 39 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  Onze nieuwe menukaart is er!  Ben je nieuwsgierig? Kijk gauw, hij staat online: http://www.la-sorell...l/menukaart.html. Of beter nog, kom eens proeven.
 • 39 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  Pasen vier je natuurlijk bij La Sorellina!
  Op zondag (1e paasdag) 16 april zijn wij daarom vanaf 12.00 uur open. Met een speciale Paasbrunch menukaart.
 • 40 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  13 t/m 16 april Panda mania bij La Sorellina!
  Ook wij zijn blij met de komst van de panda’s Wu Wen en Xing Ya.
  We vieren dat met een speciale uitdaging voor joú! Kom je met z'n allen helemaal zwart/wit gekleed bij ons eten dan betaal je voor ieder 2e menu de helft van de prijs. Deze aktie is geldig van donderdag 13 t/m zondag 16 april 2017.  Durf jij het aan? We zien je graag!
 • 46 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  Vacature Wij zijn dringend op zoek naar bezorgers m/v die in het bezit zijn van een autorijbewijs B en/of scootercertificaat.  Ben jij enthousiast, sociaalvaardig en hou je van buitenlucht? dan zijn wij op zoek naar jou! La Sorellina, dé nieuwe bezorgdienst zoekt bezorgers die met eigen auto of met de scooter in regio Rhenen het eten bij de klanten gaat bezorgen Als bezorger zorg jij ervoor dat het online (of telefonisch) bestelde eten razendsnel en uiterst secuur wordt afgeleverd bij de klant. Jij bent energiek tot aan het einde van je shift en hebt de sociale skills om het eten netjes bij de klant aan te bieden. Ook richting de restaurants ben jij altijd goedgehumeurd en vriendelijk. Je bent tenslotte de schakel tussen klant en restaurant. Verder beschik jij over ; *Een smartphone (voor eventuele bezorgapps/GPS etc) *probleemoplossend vermogen *Rijbewijs en in het bezit van auto Functie-Eisen/arbeidsvoorwaarden * een uitdagende week waarin je binnen het aantal beschikbare uren kunt inplannen (minimaal 2 shifts per week) * Een marktconform salaris + kilometer vergoeding auto (0,19 cent per km) *informele werksfeer binnen een jong , dynamisch team *Heerlijk door je eigen regio rijden en nog betaald ook! Stuur je sollicitatiebrief naar info@la-sorellina.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
 • 48 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  wij staan helemaal klaar voor u en uw valentijn!❤
  Photos from Restaurant La Sorellina's post
 • 48 weken geleden door Restaurant La Sorellina

  Restaurant La Sorellina
  Onze Chef Carlos heeft voor Valentijnsdag een heerlijk menu samengesteld voor Adam's en Eva's. Het wordt een bijzondere beleving voor de romantici. Wij staan voor u klaar!
  Timeline Photos