Groepsreservering Italiaans restaurant

Wilt u uw gasten verwennen? Door het enthousiasme en de liefde voor de Italiaanse keuken van onze chefkok Carlos en zijn keukenteam  alsmede zijn vakbekwaamheid is een bezoekje aan Italiaans Restaurant La Sorellina een ware smakelijke belevenis voor u en uw gasten

Heeft u iets te vieren? Wilt u een zakendiner, jubileum of familiediner organiseren?

wijn en spijsDoor de gezellige inrichting en de romantische verlichting biedt ons Italiaans Specialiteiten Restaurant meer dan genoeg mogelijkheden van intiem dineren tot een groepsreservering in vele variëteiten.
Ook ten behoeve van een vertrouwelijke bespreking tijdens een zakendiner bieden wij de zakenman of zakenvrouw de perfecte ambiance. Daarnaast biedt Italiaans Restaurant La Sorellina faciliteiten om met uw familie feestelijk te dineren.

Onze menukaart bestaat uit een gevarieerd aanbod aan Italiaanse specialiteiten, waarbij versheid, ambachtelijk en betaalbaar de uitgangspunten zijn. Zonder pretenties, maar met een Italiaanse smaak die naam mag maken!

Laat u vrijblijvend informeren en adviseren om uw groepsreservering tot een culinair succes te maken, waarover uw gasten nog lang zullen napraten.

Mail naar reserveren@la-sorellina.nl of bel direct: 0317-617167