Over Italiaans restaurant La Sorellina

Met ons Italiaans specialiteiten restaurant La Sorellina hebben we een stukje Italië naar Rhenen gebracht. Wij zijn het  'Italiaanse zusje' van Restaurant 't Lieve Vrouwtje in Amersfoort. Dat verklaart ook gelijk onze naam: La Sorellina is Italiaans voor ‘zusje’.

Ons jonge en enthousiaste team ontvangt u graag op gastvrije Italiaanse wijze in ons nieuwe restaurant in het hart van Rhenen.

Carlos Ignacio Bacquet SalasIn de keuken zwaait chefkok Carlos Ignacio Bacquet Salas de scepter. Carlos heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in verschillende toonaangevende restaurants, waaronder de in de top 10 staande Restaurants ‘t  Lieve Vrouwtje en ’t Kannetje in de Amersfoortse binnenstad, het sterrenrestaurant De Saffraan in Amersfoort en De Villa in Soest.

Hij verrast zijn gasten graag met authentieke Italiaanse specialiteiten in een modern jasje, waaraan hij zijn eigen twist heeft gegeven. Altijd spannend. Bij voorkeur maakt hij daarbij gebruik van biologische ingrediënten en streekproducten.

Natuurlijk zijn er ook pizza en pastagerechten op onze kaart te vinden. Authentiek en iedere dag vers gemaakt.

Uw culinaire belevenis wordt compleet met een ruime keuze aan heerlijke en betaalbare wijnen. Niet alleen uit Italië, maar ook uit een groot aantal andere gerenommeerde wijnstreken. En ook hier kunt u kiezen voor een biologische variant.

Voor de liefhebbers van een biertje hebben wij op de tap vanzelfsprekend een echt Italiaans bier, Peroni. Daarnaast staan er ook andere bierspecialiteiten, Italiaanse likeuren en andere drankjes koud.

Wilt u weten wat de herkomst is van de authentieke Italiaanse Pizza? Klik hier voor de geschiedenis.

Intiem dineren

Italiaanse ambachtelijkheidIn ons Italiaans Restaurant kunt u intiem dineren, maar ook in een groter gezelschap. Er is voor ieder wat wils: eerlijk vlees, verse vis en biologisch vegetarische specialiteiten. De formule van de keuken is traditioneel, puur en eerlijk, maar dankzij de Italiaanse touch en de creativiteit van ons keukenteam, ook àltijd spannend.  We gunnen u alvast een blik op onze menukaart.

Heeft u iets te vieren? Wilt u een zakendiner, jubileum of familiediner organiseren, dan bent u bij La Sorellina aan het juiste adres. In de gezellige en intieme sfeer zorgt onze chefkok er persoonlijk voor dat u en u gasten een fantastische avond hebben.

klik hier voor groeps- of bedrijfsarrangementen van Italiaans Restaurant La Sorellina.